Home  |  Despre Noi  |  Cum pariez?  |  Case de Pariuri  |  Live Scores  |  Clasamente  |  Intrebari Frecvente  |  Oferta Cote  |  Contact  |  RSS | 
Home » Pronosticul Bet, Stiri Sportive » CUM SA CASTIGI SIGUR CATEVA MII DE EURO din pariuri sportive online !!!

 

cum-sa-castig-sigur-pariuri-sportive-online

Iti doresti o viata relaxata? Noi nu iti dam 1.000.000 EURO, dar te invatam cum sa castigi singur 12.200 EURO, in 18 de zile, pornind doar de la 2,5 EURO (10 RON), pariind online evenimente din sport.

 

 

Esti satul de toate ponturile si informatiile expirate despre cum sa castigi bani la pariuri sportive? Ei bine, daca esti in cautarea unei metode sigure prin care sa castigi, AICI POTI GASI UN RASPUNS!!!!!!!

   • Suntem pregatiti sa-ti dezvaluim unele dintre secretele caselor de pariuri si cele mai bune metode prin care poti castiga la pariuri sportive online.
   • Modelul propus este testat de noi, si porneste de la o singura trasatura de caracter: RABDAREA (asociata cu RISCUL MINIM).
   • Sistemul nostru este singurul care iti permite sa castigi bani reali. foarte usor, chiar daca esti speriat de detaliile tehnice, sau nu ai nici un fel de experienta in acest domeniu, singurul lucru de care ai nevoie este sa stii sa folosesti un calculator.

Realitatea este ca fara un sistem dovedit prin care sa castigi la pariuri sportive, aproape in mod GARANTAT o sa pierzi bani.
Casele de pariuri stiu ca un jucator neinstruit poate pierde din prima clipa.

Daca vrei sa faci parte dintre profesionisti esti pe drumul cel bun.

Am analizat si testat mii de informatii, tehnici si sisteme de joc si am facut enorm de multe greseli.

Iti spunem toate acestea pentru ca vrem sa intelegi ca ceea ce iti propunem te va transforma dintr-un jucator amator, intr-un adevarat investitor care va obtine profituri mari din pariurile sportive.

   • Dar sa lasam vorbaria : SISTEMUL ESTE UNUL SIMPLU
   1. Dupa ce v-ati inscris la casa de pariuri preferata (noi avem cateva recomandari pe site) depuneti prin card VISA doar suma minima, iar casa va dubla aceasta suma sau va va oferi un bonus.

   2. Jucati, din acest moment, pe banii casei de pariuri.

   3. Puneti bilete cu cote intre 1.10 si 1.30 – acestea sunt cele mai sigure, si riscati foarte putin.

   4. Trebuie sa aveti rabdare – totul functioneaza ca si in cazul supermarket-urilor – castigul se bazeaza pe rulaj

   5. De exemplu, pariati 10 lei cu cota 1,10, sold egal cu 11. Aceasta suma inmultiti-o iar cu 1.10, veti obtine 12,1. Si tot asa, de cel putin 5 ori pe zi, inmultind suma rezultata, rejucand-o in 18 zile veti ajunge la 528 milione lei vechi, echivalentul a 12200 EURO.

   6. Exact aici lucreaza casele de pariuri in sistemul lor de manipulare a jucatorior. Nimeni nu are rabdare sa parieze la cote asa mici (1.10), insa daca aveti rabdare veti obtine castiguri insemnate

 

7) EXEMPLU DE CALCUL: Pentru o singura zi gasiti astfel 5 evenimente cu cote mici

10 RON x1,10=11

11×1.10=12,1

12,1×1.10=13,31

13,31×1,10=14,64

14,64×1,10=16,10

Dupa cum vedeti, la sfarsitul zilei castigul este de 60% din suma pariata prima data. Iar daca inmultiti cota obtinuta pe fiecare zi, respectiv 1,61 (1,10×1.10×1.10×1,10×1,10) cu suma initiala, si toate acestea le repetati 18 zile: 10×1,61×1,61×1,61………(de 18 ori)…..= 12200 EURO (sau  52800 RON)

   • Un lucru este sigur : NU este greu nici macar pentru incepatori sa castige bani cu pariurile sportive online daca au aceste informatii.

Este atat de simplu si usor, incat ORICINE o poate face, astfel incat iti vei asigura un venit atat de mare cat doresti tu.

   • Retine, pentru a aplica ACESTE METODE nu ai nevoie dacat de un calculator si o conexiune la internet, fara sa fie nevoie sa ai experienta anterioara sau chiar sa fi fost jucator la pariuri sportive. Daca esti incepator chiar ai un avantaj enorm: nu trebuie sa treci prin incercari soldate cu esecuri, ci vei avea profit chiar de la inceput.
   • Asculta-ne. Nu avem de gand sa iti spunem ca o sa castigi mii de EURO in fiecare zi. Sumele mari se vor acumula doar daca ai RABDARE .

Cum ti se pare? Noi credem ca este suficient de rezonabil.

   • Vrei sa stii cat de mult poti castiga? Asta depinde numai si numai de tine. Esti doar la un click distanta de o experienta interesanta !!!
   • Da click AICI si porneste intr-o noua aventura!!!

Share

5 Responses to “CUM SA CASTIGI SIGUR CATEVA MII DE EURO din pariuri sportive online !!!”

 1. anonym 15/08/2012

  am o intrebare: sunt nou in lumea pariurilor poti pune un singur meci pe bilet la casele de pariuri online ma refer la sansa dubla 1X,12,2X ?

 2. admin 19/08/2012

  Da, categoric !!! Multa Bafta! Biletul nu trebuie sa contina mai multe evenimente sportive. E de ajuns si unul singur.

 3. DA o solutie foarte buna de a face bani .

 4. berbec 26/09/2012

  Metoda descrisa de tine a fost testata de mine de 2X odata cu 100 E si a doua oara cu 250E. Insa o metoda mai usoara ar putea fi sa joci U1,5-2. NU te intereseaza cine castiga, doar sa se dea doua goluri. Cotele sunt mai mari 1,15 – 1,37

 5. amiralu 01/11/2012

  castiga 5 euro la bet-at-home gratis

Lasa un comentariu

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Protected by WP Anti Spam